Antipasti er forret på italiensk, og vi har mange lækre varianter. Start middagen med de små retter, man kan sidde og nippe til for at strække hyggen.
Med brød og auberginecreme.
.
.
Fiskeforretter er en fast bestanddel til mange fester og feriesammenkomster.
Anretning af små appetitvækkere.
.
.
Tynd skiver af Kalvefilet med tun og kaperssauce.
.
Udvalg af Italiensk forretter.
.
Pasta er et næringsmiddel fremstillet af mel af nogle kornsorter blandet med vand og/eller æg. Ingredienserne æltes sammen, og pastaen formes i forskellige faconer og koges. Den kan tørres inden brug. Frisklavet pasta har et højt vandindhold og kan ofte kun holde sig nogle dage i køleskab. Pasta kan opbevares i lang tid, hvis den tørres.
Med spinat, smør og salvie.
.
Med havtaske og scampi
Med oksemørbrad og broccolisauce
MED OKSE -RAGU
.
Med jomfruhummerhaler, pesto.
.
Kød og fisk, to uadskillelige retter fra det italienske køkken .
Med hvidvinssauce, hvidløg og sherry tomater.
Stegt jomfruhummer med hvidløg, chili og persille.
+ 2 forskellige fisk surprise.
.
Med aromatiske urter og honning.
.
Med rødvinssauce.
.
.
Pecorino Romano er en skøn Italiensk ost, som er lavet på fårmælk.
.
.
Sorbetto limone aromatizzato con limoncello e prosecco. Citronsorbet è stækket med limoncello og prosecco, serveret i cocktailglas
Diverse ost typer.
.
.
.
.
Mangosorbet er en lækker dessert, der skal nydes efter en let middag.
.
.
.
Det er en dessert, som er lavet i lag og den består af ladyfingers, kaffe, creme, amaretto eller marsala og kakaopulver.
.
Semifreddo kan være den nemmeste af alle frosne desserter at lave derhjemme.
.
.
.
Affogato al Cafe (Affogato Shot) - En bid, og du vil helt sikkert føle et spænde i dine knæ og trække din bedste faux italienske accent frem.
MED FRISK MOZZARELLA OST
.
Tomat, mozzarella, basilikum.
.
Tomat, mozzarella, parmaskinke, rucola.
Tomat, mozzarella, ital. Skinke
.
Tomat, mozzarella, skiver af stegt pattegris, rucola .
Tomat, mozzarella, champignon, skinke, artiskokker.
Tomat, mozzarella, stærk salami, parmesan ost.
Tomat, mozzarella, ansjos, kapers, oliven.
UDEN TOMAT SAUCE MED MOZZARELLA DI BUFOLA
.
Fire forskellige ost.
.
.
Overraskelse pizza.
Frisk squash, frisk mozzarella og aubergine.
.
Pizza lunga / For 2 pers. Spørg tjeneren om detaljer.
Frisk mozzarella, salsiccia (pølse), kartofler og trøffelsauce.
Spinat, gorgonzola ost, æg, trøffelolie.
Frisk mozzarella og tomater, stærk pølse N'Duja, kartofler .
Nu behøver du ikke længere tage den lange vej til Italien, for at opleve ægte syditaliensk mad, kultur og temperament.
Vi har nemlig sørget for at du kan opleve alt dette i vores restaurant og er du heldig kan du høre Luigi råbe inde fra køkkenet
Hos os er essensen at kombinere en skøn og uformel stemning med hygge og ikke mindst rigtig god traditionel italiensk mad og vin fra alle Italiens regioner.
OBS: Catering – vi leverer mad ud af huset også til større selskaber.
Ring til Luigi 40 63 67 87 for at høre mere.
Legenden Luigi Vitale fra Calabrien.
I køkkenet regerer der nogle yngre Kokke, der både kan titulæres ”Cuochi” og ”skabere”, Luigi er skaberen af et helt menukort af autentiske, rendyrkede, traditionelle og ikke mindst fantastiske retter, som var de taget ud af drømmen om Italien.