Nytårsmenu


Menu di Capodanno

Carpaccio di salmone marinato alla rapa rossa e zeste d’arancia

Lakse carpaccio marineret med majroe og appelsinskal

Agnolotti al crostaceo con vellutata al gambero rosso

Fyldt pasta med skaldyr på en creme af rejer

Filetto al manzo Rossini con garniture

Oksemørbrad rossini med garniture

Sorbetto al bergamotto

Bergamottesorbet

Pandoro con la crema al mascarpone

Pandoro med mascarponecreme

Pris: 599,-


Menu di Capodanno Takeawai

Takeaway nytårsaften

Vitello tonnato

Kalvekød med tunsovs

Crepselle con ricotta e spinacia

Små crepes med ricotta og spinat

Filetto di manzo grigliatto al barolo e purea di patata

Grillet oksemørbrad alla Barolo med kartofelmos

Panna cotta ai frutti di bosco

Panna cotta med skovbær

Pris 499,-


Kun fredag og lørdag 3-retters fiskemenu

min. 2 pers per pers 399,-

Menu 1

Antipasto al tagliere. Et udvalg af autentiske specialiteter

Pasta del giorno. Dagens pastaret 

Sorbetto al mango o tirtamisu. Mangosorbet eller tiramisu 

Min. 2 personer 375,- per pers.

 

Menu 2

Antipasto al tagliere. Et udvalg af autentiske specialiteter

Carne o pesce del giorno. Dagens fiske eller kødret

Sorbetto al limone o tiramisu. Citronsorbet eller tiramisu

Min. 2 personer 399,- per pers.

 

Menu 3

Antipasto al tagliere. Et udvalg af autentiske specialiteter

Pasta del giorno. Dagens pastaret

Carne o pesce del giorno. Dagens fiske eller kødret

Sorbetto al limone con lomoncello o sorbetto al mango.

Citronsorbet med limoncello eller mangosorbet. 

Min. 2 personer 445,- per pers.

Antipasti - Forretter

Antipasti er forret på italiensk, og vi har mange lækre varianter. Start middagen med de små retter, man kan sidde og nippe til for at strække hyggen.

1. Carne cruda salata (di fassona)
DKK 139,-

Saltet okse carpaccio.

5. Antipasto al tagliere Et udvalg af autentiske specialiteter min. 2 pers.
DKK per pers. 135,-
2. Antipasto misto Små klassiske specialiteter
DKK 132,-

Små klassiske specialiteter.

3. Vitello tonnato Kold kalvesteg med tunsovs
DKK 136,-

Kold kalvesteg med tunsovs.

4. Lufttørret San Daniele skinke med bøffel mozzarella og grillede grøntsager
DKK 139,-

Pasta Fresca (Frisk Pasta)

Al vores pasta er hjemmelavet. 

6. Spaghetti con crema di zucchine e gamberi.
DKK 139,-

Spaghetti med rejer og zucchinicreme.

10.Pasta del giorno
DKK 149,-

Dagens pastareted.

7. Spaghetti del pescatore.
DKK 149,-

Spaghetti med alt godt fra havet.
.

8. Maccheroncini con ragu di angnello e funghi
DKK 139,-

Maccheroncini med 
svampe og lammeragu.

9. Maccherongini con filetto alla senape e asparagi verdi.
DKK 139,-

Macheroncini med oksefilet med sennep og grønne asparges.

KØD & FISK

Kød og fisk, to uadskillelige retter fra det italienske køkken.

Carne (Kødretter)

11. Costolette allo scottadito
DKK 299,-

Lammekrone med rosmarin og hvidløg.

12. Filetto di manzo al pepe
DKK 325,-

Oksemørbrad med pebbersovs.

13. Faraona al vino bianco.
DKK 225,-

Glaseret perlehønebryst med hvidvinssovs.

14.Carne del giorno.
DKK 289,-

Dagens lækre kødret.

Pesce (Fisk)

 .


15. Coda di rospo alla siciliana.
DKK 299,-

Havtaske alla Sicilien

16.Pesce misto surprise.
DKK 299,-

Kokkens udvalgte fisk.

17. Pesce del giorno.
DKK 295,-

Dagens fisk

DESSERT OG OST

 .

18.Pecorino con pera.
DKK 129,-

Fåreost med pære.
.
.
.
.

22. Sorbetto al limone con limoncello.
DKK 92,-

Sorbetto limone aromatizzato con limoncello e prosecco. Citronsorbet è stækket med limoncello og prosecco, serveret i cocktailglas

19.Formaggi misto.
DKK 139,-

Forskellige italienske ostetyper.
.
.
.
.

23. Crème bruleet
DKK 79,-
20. Tiramisu
DKK 89,-

Det er en dessert, som er lavet i lag og den består af ladyfingers, kaffe, creme, amaretto eller marsala og kakaopulver.
.

21. Affogatto al caffe.
DKK 85,-

Affogato al Cafe (Affogato Shot) - En bid, og du vil helt sikkert føle et spænde i dine knæ og trække din bedste faux italienske accent frem.

PIZZA RESTAURANT

MED FRISK MOZZARELLA OST

 .

11. MARGHERITA
DKK 120,-

Tomat, mozzarella, basilikum.
.

28. PARMA
DKK 138,-

Tomat, mozzarella, parmaskinke, rucola.

12. PROSCIUTTO
DKK 126,-

Tomat, mozzarella, ital. Skinke
.

40. PIZZA ALLA PORCHETTA
DKK 126,-

Tomat, mozzarella, skiver af stegt pattegris, rucola .

13. CAPRICCIOSA
DKK 129,-

Tomat, mozzarella, champignon, skinke, artiskokker.

42. SALAMI NAPOLI
DKK 129,-

Tomat, mozzarella, stærk salami, parmesan ost.

17. SICILIANA
DKK 120,-

Tomat, mozzarella, ansjos, kapers, oliven.

PIZZE BIANCHE

UDEN TOMAT SAUCE MED MOZZARELLA DI BUFOLA

 .

30. QUATRO FORMAGGI
DKK 128,-

Fire forskellige ost.
.
.

47. PIZZA BOVALINO MARINA
DKK 130,-

Overraskelse pizza.

44. ZUZCHINI
DKK 126,-

Frisk squash, frisk mozzarella og aubergine.
.

48. PIZZA NOVITA
DKK 249,-

Pizza lunga / For 2 pers. Spørg tjeneren om detaljer.

45. SALSICCIA
DKK 139,-

Frisk mozzarella, salsiccia (pølse), kartofler og trøffelsauce.

49. PIZZA FRANCESCA
DKK 139,-

Spinat, gorgonzola ost, æg, trøffelolie.

46. PICCANTISSIMA CON N`DUJA
DKK 139,-

Frisk mozzarella og tomater, stærk pølse N'Duja, kartofler .

Om Gambero Rosso

Nu behøver du ikke længere tage den lange vej til Italien, for at opleve ægte syditaliensk mad, kultur og temperament.
Vi har nemlig sørget for at du kan opleve alt dette i vores restaurant og er du heldig kan du høre Luigi råbe inde fra køkkenet
Hos os er essensen at kombinere en skøn og uformel stemning med hygge og ikke mindst rigtig god traditionel italiensk mad og vin fra alle Italiens regioner.
OBS: Catering – vi leverer mad ud af huset også til større selskaber.
Ring til Luigi 40 63 67 87 for at høre mere.

Gambero Rosso

ADRESSE

Restaurant Il Gambero Rosso
Amagerbrogade 166-168
2300 København S
Telefon (også reservationer):
NB! nyt telefonnummer.
+45 40 63 67 87

 

Luigi Vitale

Vores Chef

Legenden Luigi Vitale fra Calabrien.
I køkkenet regerer der nogle yngre Kokke, der både kan titulæres ”Cuochi” og ”skabere”, Luigi er skaberen af et helt menukort af autentiske, rendyrkede, traditionelle og ikke mindst fantastiske retter, som var de taget ud af drømmen om Italien.

Search