Vi skaber lækre minder

For at gøre lejligheden mere personlig tilbyder vi også skræddersyede pakker og menuer for at sikre, at begivenheden er en, der huskes.

For mere information kontakt Luigi på +45 40 63 67 87

Altid frisk og høj

Hver kunde er vigtig for os!

For os er en god madoplevelse og den bedste service en vigtig del af et restaurantbesøg. Vi vil gå forrest og benytter derfor altid friske sæsonvarer for at give vores dejlige gæster den bedste oplevelse.

Kommende begivenheder

Alle begivenheder annonceres her

Ingen begivenheder i øjeblikket

ugedag - klok slet

Alle begivenheder annonceres på denne side.


Personlige arrangementer Catering

Personlig event catering til private fester i alle størrelser hele året rundt. Uanset om du ønsker frokost, morgenmad, buffet eller grisesteg, så er det dit arrangement.

Personlig menu levering

Gambero Rosso er et madudbringnings- og cateringfirma, der betjener København og omegn. Tilbyder en ny menu hver uge, menuer er personligt designet og planlagt af kokken Luigi Vitale og leveret til dig i dit hjem eller kontor!

Privat middag

Slip stressen ved indkøb, madlavning og borddækning og lad overskuddet gå til at opleve magien ved middagsselskabet. 

Festrådgivning

Vi rådgiver dig så du slipper for alt besværger.
Scenen er sat. Stuen er klædt med stemningsfyldte stearinlys og friske blomster. På spisebordet ligger yndlingsdugen og ud af højtalerne strømmer let loungemusik fra din personlige playliste.

Catering til virksomheder

Fra en simpel kaffepause til brunch, fra en virksomhedsmorgenmad til en gallamiddag. Kontakt os på Tel. +45 40 63 67 87 for at arrangere en service.

Diætmenu

Skræddersyede Diætmenu løsninger.
Uanset om det er en firmamorgenmad eller en gallamiddag, vil vores fleksible løsninger garantere dig en perfekt succes. For at tilbyde dig maksimal tilpasning er vores cateringservice, med eller uden spisestuepersonale.

Search

Om Gambero Rosso

Nu behøver du ikke længere tage den lange vej til Italien, for at opleve ægte syditaliensk mad, kultur og temperament.
Vi har nemlig sørget for at du kan opleve alt dette i vores restaurant og er du heldig kan du høre Luigi råbe inde fra køkkenet
Hos os er essensen at kombinere en skøn og uformel stemning med hygge og ikke mindst rigtig god traditionel italiensk mad og vin fra alle Italiens regioner.
OBS: Catering – vi leverer mad ud af huset også til større selskaber.
Ring til Luigi 40 63 67 87 for at høre mere.

Gambero Rosso

ADRESSE

Restaurant Il Gambero Rosso
Amagerbrogade 166-168
2300 København S
Telefon (også reservationer):
NB! nyt telefonnummer.
+45 40 63 67 87

 

Luigi Vitale

Vores Chef

Legenden Luigi Vitale fra Calabrien.
I køkkenet regerer der nogle yngre Kokke, der både kan titulæres ”Cuochi” og ”skabere”, Luigi er skaberen af et helt menukort af autentiske, rendyrkede, traditionelle og ikke mindst fantastiske retter, som var de taget ud af drømmen om Italien.

Search