Menu

Luigi Vitale

Absolute head of the kitchen

 

Dansk.

Jeres tilfredshed er min prioritet. Hvert enkelt element på vores menu er nøje udvalgt for at give jer en unik oplevelse. Hvis der er noget, jeg kan gøre for at gøre jeres besøg perfekt, står jeg til jeres fulde disposition.

Italiano.

La vostra soddisfazione è la mia priorità. Ogni dettaglio del nostro menu è pensato per offrirvi un'esperienza unica. Se c'è qualcosa che posso fare per rendere la vostra visita perfetta, sono a vostra completa disposizione.

Prædefineret menuer.

Menu romantico (min. 2 personer)

Carpaccio di bresaola med marineret artiskok , oliver, rucola salat med olie.
Ravioli fyldt med ricotta ost, spinaci, rød salat, radise og flødesauce.

Dessert.
Pris pr kuvert: 279,- Kr.

Menu degustazione (min. 2 personer)

Store grillede rejer marineret i citron, oregano og olivenolie.
Kalvekød med tunsauce.

Fisk eller kødretter.
Citronsorbet med limoncello-likør.
Pris pr. kuvert: 395 kr.

Menu delicato (min. 2 personer)

Antipasti på bræt.
Hjemmelavet tagliolini med spæk, radise (rød salat), og flødesauce.
Oksemørbrad (medaglione) med aromatiske urter.
Tiramisu.
Pris pr. kuvert: 416,- Kr.

Søndagstilbud

Special kun om søndagen

Focaccia.
Sød parmaskinke med friske tomat skiver og burrata.
Pris: 139,- Kr.

Risotto med fire slags ost og sort trøfler.
Pris 153,- Kr.

Klassisk Milanese (Paneret kalvefilet)
med frisk citron (Specielle vegetabilsk mayonnaise)
Serveres med kartofler.
Pris: 239,-

Restaurantes menu

Aperitif

Aperol spritz 69,- kr.
Negroni 69,- kr.
Gin Tonic 69,- kr.

Appetitvækkere.

1)
Blandede appetitvækkere, klassisk specialitet.
Serveres på spækbrættet.
Pris: 135,- Kr.

2)
Vitello Tonnato, kold kalvesteg med tunsovs.
pris: 137,- Kr.

3)
Appetitvækkere på brættet (min. 2 persone).
Et udvalg af autentisk specialiteter.
pris: 135,- Kr. pr. person

4)
Kvalitet blandet salami, med pecorino ost.
Pris:139,- Kr.

Tagliere di Salami til min. 2 personer
(135,- Kr. pr. person)

5)
Alt godt fra havet, fiskeretter.
Pris:143,- Kr.

Pasta.

7)
Hjemmelavet tagliolini med delikat lam ragu.
Pris:142,- Kr.

8)

Spaghetti med blandede fisk (min. 2 personer).
En blanding af alt godt fra havet.
Pris: 146,- Kr. pr. person.

9)
Hjemmelavede maccheroncini med oksemørbrad stumper, trøffel crem, asparges og flødesauce.
Pris: 146,- Kr.

10)
Hjemmelavede cannelloni (særlig specialitet), fyldt med ricotta ost, spinater og gratineret med lidt tomatsauce.
Pris:143,- Kr.

11)
Spaghetti e vongole (Spaghetti med venusmuslinger, cherrytomater, hvidløg og chili).
Pris: 145,- Kr.

Kød og Fisk.

12)
Saltinbocca alla romana.
Kalvefilet med parmaskinge, salvie og hvidvin sauce.
Pris: 238,- Kr.

13)
Lammekrone med friske rosmarin, honning og hvidløg.
Pris: 298,- Kr.

14)
Skåret oksemørbrad med aromatiske krydderurter, balsamicocreme og parmesanflager.
Pris:297,- Kr.

15)
Dagens kød.
Pris: 245,- Kr.

16)
Havtaske med kartofler og ærter.
Pris: 279,- Kr.

17)
Torskefilet bagt i folie "en papillote".

Med cherrytomater og squash.
Pris: 298.- Kr.

18)
Blandet fisk, serveret med grøntsager, krydderurter og kartofler.
Pris: 299,- Kr.

Ost og dessert.

Taleggio rødkitost lavet på komælk med pærer.
Pris: 129,- Kr.

Trøflet pecorino.
 Lagret ost lavet på fåremælk og pærer.
Pris: 137,- Kr.

Forskellige italiensk ost.
Pris: 145,- Kr.

Citronsorbet al limoncello likør.
Pris: 82,- Kr.

Tiramisu.
Pris: 82,- Kr.

Panna cotta med pistachio cream
Pris: 82,- Kr.

Gelato di vaniglia affogato al caffe espresso.
Pris: 82,- Kr.

Om Gambero Rosso

Nu behøver du ikke længere tage den lange vej til Italien, for at opleve ægte syditaliensk mad, kultur og temperament.
Vi har nemlig sørget for at du kan opleve alt dette i vores restaurant og er du heldig kan du høre Luigi råbe inde fra køkkenet
Hos os er essensen at kombinere en skøn og uformel stemning med hygge og ikke mindst rigtig god traditionel italiensk mad og vin fra alle Italiens regioner.
OBS: Catering – vi leverer mad ud af huset også til større selskaber.
Ring til Luigi 40 63 67 87 for at høre mere.

Gambero Rosso

ADRESSE

Restaurant Il Gambero Rosso
Amagerbrogade 166-168
2300 København S
Telefon (også reservationer):
NB! nyt telefonnummer.
+45 40 63 67 87

 

Luigi Vitale

Vores Chef

Legenden Luigi Vitale fra Calabrien.
I køkkenet regerer der nogle yngre Kokke, der både kan titulæres ”Cuochi” og ”skabere”, Luigi er skaberen af et helt menukort af autentiske, rendyrkede, traditionelle og ikke mindst fantastiske retter, som var de taget ud af drømmen om Italien.

Search