Menu

Il cuoco consiglia
Kokken anbefaler

Pasta del giorno (Dagens pasta)

139,-

Carne del giorno (Dagens kødret)

239,-

Pesce del giorno (Dagens fiskeret)

245,-

Antipasti - Forretter

Antipasti er forret på italiensk, og vi har mange lækre varianter. Start middagen med de små retter, man kan sidde og nippe til for at strække hyggen.

1.Parmigiana aubergine
DKK 119,-

Vegetarisk ret med aubergine, tomat og parmesan.

5. Antipasto al tagliere.
DKK per pers. 135,-

Et udvalg af autentiske specialiteter min. 2 pers.

2. Antipasto misto.
DKK 135,-

Små klassiske specialiteter på

spækkebræt.

6. Antipasto di pesce.
DKK per pers. 145,-

Et udvalg af små fiskeretter min. 2 pers.

3. Vitello tonnato.
DKK 135,-

Kold kalvesteg med tunsovs.

.

4. San Daniele e burrata.
DKK 138,-

San Daniele skinke med burrata.

.

Pasta Fresca (Frisk Pasta)

Al vores pasta er hjemmelavet. 

7. Spaghetti alle vongole.
DKK 139,-

Spaghetti med Venusmuslinger, cherry tomater, hvidløg, en lille smule chili.

8. Spaghetti del pescatore.
DKK 149,-

Spaghetti med alt godt fra havet.
.

9. Ravioli ai funghi misti.
DKK 145,-

Ravioli med en blanding af svampe.
.

10. Tagliatelle fresche con salsiccia.
DKK 139,-

Frisk tagliatelle med frisk salsicciapølser.

KØD & FISK

Kød og fisk, to uadskillelige retter fra det italienske køkken.

Carne (Kødretter)

11. Costolette allo scottadito
DKK 299,-

Lammekrone med rosmarin og hvidløg.

12. Ribeye con salsa di fungi.
DKK 279,-

Ribeye med svampesovs.

13. Saltimbocca alla romana.
DKK 239,-

Kalvefilet med parmaskinke,
salvie, hvidvinssovs.

14. Brasato di manzo.
DKK 245,-

Braiseret oksekød mrd rødvinssovs.

Pesce (Fisk)

 .


15. Coda di rospo alla siciliana.
DKK 279,-

Havtaske alla Sicilien

16.Pesce spada.
DKK 279,-

Grillet sværfisk.

17. Gamberoni al sormoriglio.
DKK 295,-

Stor grillede rejer marineret i citron, oregano og olivenolie.

DESSERT OG OST

 .

18.Pecorino con pera.
DKK 129,-

Fåreost med pære.
.
.
.
.

22. Sorbetto al limone con limoncello.
DKK 83,-

Sorbetto limone aromatizzato con limoncello e prosecco. Citronsorbet è stækket med limoncello og prosecco, serveret i cocktailglas

19.Formaggi misto.
DKK 139,-

Forskellige italienske ostetyper.
.
.
.
.

23. Crème bruleet
DKK 79,-
20. Tiramisu
DKK 83,-

Det er en dessert, som er lavet i lag og den består af ladyfingers, kaffe, creme, amaretto eller marsala og kakaopulver.
.

21. Mouse di cioccolata con pere.
DKK 85,-

Cokolademousemed pære.

PIZZA RESTAURANT

MED FRISK MOZZARELLA OST

 .

11. MARGHERITA
DKK 120,-

Tomat, mozzarella, basilikum.
.

28. PARMA
DKK 138,-

Tomat, mozzarella, parmaskinke, rucola.

12. PROSCIUTTO
DKK 126,-

Tomat, mozzarella, ital. Skinke
.

40. PIZZA ALLA PORCHETTA
DKK 126,-

Tomat, mozzarella, skiver af stegt pattegris, rucola .

13. CAPRICCIOSA
DKK 129,-

Tomat, mozzarella, champignon, skinke, artiskokker.

42. SALAMI NAPOLI
DKK 129,-

Tomat, mozzarella, stærk salami, parmesan ost.

17. SICILIANA
DKK 120,-

Tomat, mozzarella, ansjos, kapers, oliven.

PIZZE BIANCHE

UDEN TOMAT SAUCE MED MOZZARELLA DI BUFOLA

 .

30. QUATRO FORMAGGI
DKK 128,-

Fire forskellige ost.
.
.

47. PIZZA BOVALINO MARINA
DKK 130,-

Overraskelse pizza.

44. ZUZCHINI
DKK 126,-

Frisk squash, frisk mozzarella og aubergine.
.

48. PIZZA NOVITA
DKK 249,-

Pizza lunga / For 2 pers. Spørg tjeneren om detaljer.

45. SALSICCIA
DKK 139,-

Frisk mozzarella, salsiccia (pølse), kartofler og trøffelsauce.

49. PIZZA FRANCESCA
DKK 139,-

Spinat, gorgonzola ost, æg, trøffelolie.

46. PICCANTISSIMA CON N`DUJA
DKK 139,-

Frisk mozzarella og tomater, stærk pølse N'Duja, kartofler .

Om Gambero Rosso

Nu behøver du ikke længere tage den lange vej til Italien, for at opleve ægte syditaliensk mad, kultur og temperament.
Vi har nemlig sørget for at du kan opleve alt dette i vores restaurant og er du heldig kan du høre Luigi råbe inde fra køkkenet
Hos os er essensen at kombinere en skøn og uformel stemning med hygge og ikke mindst rigtig god traditionel italiensk mad og vin fra alle Italiens regioner.
OBS: Catering – vi leverer mad ud af huset også til større selskaber.
Ring til Luigi 40 63 67 87 for at høre mere.

Gambero Rosso

ADRESSE

Restaurant Il Gambero Rosso
Amagerbrogade 166-168
2300 København S
Telefon (også reservationer):
NB! nyt telefonnummer.
+45 40 63 67 87

 

Luigi Vitale

Vores Chef

Legenden Luigi Vitale fra Calabrien.
I køkkenet regerer der nogle yngre Kokke, der både kan titulæres ”Cuochi” og ”skabere”, Luigi er skaberen af et helt menukort af autentiske, rendyrkede, traditionelle og ikke mindst fantastiske retter, som var de taget ud af drømmen om Italien.

Search