Menu

🍕 Ciao, venner! Luigi her fra Ristorante Gambero Rosso! 🍕

Velkommen til mit lille Napoli på Amager. Jeg glæder mig til at dele min passion for ægte napolitanske pizzaer med jer!

🔥 Pizzaerne bages i en ægte træfyret ovn, der giver den perfekte sprøde skorpe og autentiske smag.
🧀 Mozzarella? Kun den originale – altid de bedste ingredienser!

Tag vennerne eller familien med, og lad mig forkæle jer med Napolis bedste pizzaer!

Ciao, vi ses snart! 🍕

 

Klik og går til pizzamenuen

 

Prædefineret menuer.

Menu romantico (min. 2 personer)

Carpaccio di bresaola med marineret artiskok , oliver, rucola salat med olie.
Ravioli fyldt med ricotta ost, spinaci, rød salat, radise og flødesauce.

Dessert.
Pris pr kuvert: 275,- Kr.

Menu degustazione (min. 2 personer)

Parmigiana - Auberginer gratineret med friske mozzarella

Fisk eller kødretter.
Citronsorbet eller tiramisu.
Pris pr. kuvert: 399,- kr.

Menu delicato (min. 2 personer)

Antipasti på bræt. Små forskellige italiensk forretter.
Hjemmelavet tagliolini med spæk og trøffel sauce.
Piccolo oksemørbrad i grønt pebersauce
Tiramisu.
Pris pr. kuvert: 429,- Kr.

Restaurantes menu

Aperitif

Aperol spritz 69,- kr.
Negroni 69,- kr.
Gin Tonic 69,- kr.

Antipasti-Forretter.

1)

Antipasto misto all'italiana.
Små forskellige klassisk specialiteter.
Serveres på spækbrættet.
Pris: 136,- Kr.

Spækbrættet for 2 personer, 130,- kr. pr. person.

2)
Parmigiana di melenzane. gratineret auberginer med friske mozzarella
pris: 137,- Kr.

3)
Vitello tonnato - Tyndskåret kalvefilett med tunsauce
pris: 139,- Kr. pr. person.

4)
Piatto misto (Parma San Daniele dolce)-Coppa, nakkekam, burrata.
Pris:145,- Kr.

5)
Cozze alla marinara - Muslinger, hvidvin, persille, hvidløg.
Pris:129,- Kr.

Hjemmelavet pasta.

7)
Hjemmelavet tagliolini med delikat lam ragu.
Pris:146,- Kr.

8)

Spaghetti med med Gambero Rosso og Jomfruhummerhaler.
Pris: 150,- Kr. pr. person.

9)
Hjemmelavede maccheroncini med oksemørbrad stumper, trøffel crem, asparges og flødesauce.
Pris: 149,- Kr.

10)
Hjemmelavede cannelloni (særlig specialitet), fyldt med ricotta ost, spinater og gratineret med lidt tomatsauce.
Pris:145,- Kr.

11)
Spaghetti e vongole (Spaghetti med venusmuslinger, cherrytomater, hvidløg og chili).
Pris: 148,- Kr.

Carne-Kød

13)
Kalvefilet med friske asparges, skive parmesan ost i troffler souce.
Pris: 299,- Kr.

14)
Lammekrone med frisk rosmarin, honning, hvidløg.
Pris:299,- Kr.

15)
Oksemørrebrad al pepe-grønpeber sauce.
Pris: 299,- Kr.

Dagens kød 264,- Kr. Med dessert 300,- Kr.

 

FISK - PESCE

16)
Scottata-havtaske i skiver, paneret med birkes.
Pris: 289,- Kr.

17)

Rød fiskfilet med frisk rosmarin, cherrytomater, hvidløg i vin sauce.

Pris: 277.- Kr.

18)
Dagens fisk
Pris: 279,- Kr.

Ost og dessert.

Taleggio rødkitost lavet på komælk med pærer.
Pris: 129,- Kr.

Trøflet pecorino.
 Lagret ost lavet på fåremælk og pærer.
Pris: 137,- Kr.

Forskellige italiensk ost.
Pris: 145,- Kr.

Citronsorbet al limoncello likør.
Pris: 82,- Kr.

Tiramisu.
Pris: 82,- Kr.

Panna cotta med pistachio cream
Pris: 82,- Kr.

Gelato di vaniglia affogato al caffe espresso.
Pris: 82,- Kr.

11)

MARGHERITA

Tomat, mozzarella, basilicum, oliven olie.
Pris: 132,- Kr.

12)

PROSCIUTTO

Tomat, mozzarella, italiensk skike

Pris: 135,- Kr.

13)

CAPRICCIOSA

Tomat, mozzarella, champignon, skinke, artiskokker
Pris: 137,- Kr.

14)

Bresaola,tomat,mozzarela fresca, burrata, rucola.

Pris: 144,- Kr.

15)

SICILIANA

Tomat, mozzarella, ansjose, kapers, oliven.
Pris: 134,- Kr.

17)

PARMA

Tomat, mozzarella, parmaskinke, rucola, gorgonsola.
Pris: 145,- Kr.

18)

Caprese. Tomat, sherytomat, olive, mozzarella di bufola.

Pris: 144,- Kr.

41)

PIZZA PORCHETTA

Tomat, mozzarella, stegt pattegris, rucola.
Pris: 135,- Kr.

42)

VENTRICINA PICCANTE

Tomat, mozzarella, stærk salami, parmesan ost.
Pris: 139,- Kr.

43)

SAN DANIELE DOLCE

Tomat, mozzarella, San Daniele, rucola, burrata.
Pris: 149,- Kr.

 

DOBBELT PIZZA TIL 2 PERSONER.

Pris: 199,- Kr.

PIZZA LUNGA FOR 3 PERSONER.

Pris: 252,- Kr.

PIZZE BIANCHE (UDEN TOMAT)

30)

QUATTRO FORMAGGI

4 forskellige oste
Pris: 144,- Kr.

31)

ZUCCHINI

Frisk squash, mozzarella, aburgine,

Pris: 136,- Kr.

33)

SALSICCIA

Mozzarella, salsiccia pølse, kartofler, trøffelsauce. 

Pris: 144,- Kr.

32)

PICCANDISSIMA CON N'DUJA

Frisk tomat, mozzarella, n'duja pølse, kartoffler.
Pris: 142,- Kr.

34)

PIZZA CARBONARA

Mozzarella, bacon, æg, parmesanost.

pris: 144,- Kr.

35)

Porchetta (Stegt pattegris) mozzarella, cherrytomat, auberginer.
Pris: 144,- Kr.

48)

PIZZA AMAGER

Mozzarella, salsiccia pølse, ærter, olie, stgtekartoffler.
Pris: 149,- Kr.

Om Gambero Rosso

Nu behøver du ikke længere tage den lange vej til Italien, for at opleve ægte syditaliensk mad, kultur og temperament.
Vi har nemlig sørget for at du kan opleve alt dette i vores restaurant og er du heldig kan du høre Luigi råbe inde fra køkkenet
Hos os er essensen at kombinere en skøn og uformel stemning med hygge og ikke mindst rigtig god traditionel italiensk mad og vin fra alle Italiens regioner.
OBS: Catering – vi leverer mad ud af huset også til større selskaber.
Ring til Luigi 40 63 67 87 for at høre mere.

Gambero Rosso

ADRESSE

Restaurant Il Gambero Rosso
Amagerbrogade 166-168
2300 København S
Telefon (også reservationer):
NB! nyt telefonnummer.
+45 40 63 67 87

 

Luigi Vitale

Vores Chef

Legenden Luigi Vitale fra Calabrien.
I køkkenet regerer der nogle yngre Kokke, der både kan titulæres ”Cuochi” og ”skabere”, Luigi er skaberen af et helt menukort af autentiske, rendyrkede, traditionelle og ikke mindst fantastiske retter, som var de taget ud af drømmen om Italien.

Search