Prædefineret menuer.
Menu romantico (min. 2 personer)
Carpaccio di bresaola med marineret artiskok , oliver, rucola salat med olie.
Ravioli fyldt med ricotta ost, spinaci, rød salat, radise og flødesauce.
Dessert.
Pris pr kuvert: 275,- Kr.
Menu degustazione (min. 2 personer)
Parmigiana - Auberginer gratineret med friske mozzarella
Fisk eller kødretter.
Citronsorbet eller tiramisu.
Pris pr. kuvert: 399,- kr.
Menu delicato (min. 2 personer)
Antipasti på bræt. Små forskellige italiensk forretter.
Hjemmelavet tagliolini med spæk og trøffel sauce.
Piccolo oksemørbrad i grønt pebersauce
Tiramisu.
Pris pr. kuvert: 429,- Kr.
Restaurantes menu
Aperitif
Aperol spritz 69,- kr.
Negroni 69,- kr.
Gin Tonic 69,- kr.
Antipasti-Forretter.
1)
Antipasto misto all'italiana.
Små forskellige klassisk specialiteter.
Serveres på spækbrættet.
Pris: 136,- Kr.
Spækbrættet for 2 personer, 130,- kr. pr. person.
2)
Parmigiana di melenzane. gratineret auberginer med friske mozzarella
pris: 137,- Kr.
3)
Vitello tonnato - Tyndskåret kalvefilett med tunsauce
pris: 139,- Kr. pr. person.
4)
Piatto misto (Parma San Daniele dolce)-Coppa, nakkekam, burrata.
Pris:145,- Kr.
5)
Cozze alla marinara - Muslinger, hvidvin, persille, hvidløg.
Pris:129,- Kr.
Hjemmelavet pasta.
7)
Hjemmelavet tagliolini med delikat lam ragu.
Pris:146,- Kr.
8)
Carne-Kød
13)
Kalvefilet med friske asparges, skive parmesan ost i troffler souce.
Pris: 299,- Kr.
14)
Lammekrone med frisk rosmarin, honning, hvidløg.
Pris:299,- Kr.
15)
Oksemørrebrad al pepe-grønpeber sauce.
Pris: 299,- Kr.
Dagens kød 264,- Kr. Med dessert 300,- Kr.
FISK - PESCE
16)
Scottata-havtaske i skiver, paneret med birkes.
Pris: 289,- Kr.
17)
Rød fiskfilet med frisk rosmarin, cherrytomater, hvidløg i vin sauce.
Pris: 277.- Kr.
18)
Dagens fisk
Pris: 279,- Kr.
Ost og dessert.
Taleggio rødkitost lavet på komælk med pærer.
Pris: 129,- Kr.
Trøflet pecorino.
Lagret ost lavet på fåremælk og pærer.
Pris: 137,- Kr.
Forskellige italiensk ost.
Pris: 145,- Kr.
Citronsorbet al limoncello likør.
Pris: 82,- Kr.
Tiramisu.
Pris: 82,- Kr.
Panna cotta med pistachio cream
Pris: 82,- Kr.
Gelato di vaniglia affogato al caffe espresso.
Pris: 82,- Kr.
Nu behøver du ikke længere tage den lange vej til Italien, for at opleve ægte syditaliensk mad, kultur og temperament.
Vi har nemlig sørget for at du kan opleve alt dette i vores restaurant og er du heldig kan du høre Luigi råbe inde fra køkkenet
Hos os er essensen at kombinere en skøn og uformel stemning med hygge og ikke mindst rigtig god traditionel italiensk mad og vin fra alle Italiens regioner.
OBS: Catering – vi leverer mad ud af huset også til større selskaber.
Ring til Luigi 40 63 67 87 for at høre mere.
Legenden Luigi Vitale fra Calabrien.
I køkkenet regerer der nogle yngre Kokke, der både kan titulæres ”Cuochi” og ”skabere”, Luigi er skaberen af et helt menukort af autentiske, rendyrkede, traditionelle og ikke mindst fantastiske retter, som var de taget ud af drømmen om Italien.